Asics Kayano 20 Kvinners 95 ObSPm0cKu

SKU5290436154
Asics Kayano 20 Kvinners 9.5 ObSPm0cKu
asics Asics Kayano 20 Kvinners 9.5 ObSPm0cKu Asics Kayano 20 Kvinners 9.5 ObSPm0cKu Asics Kayano 20 Kvinners 9.5 ObSPm0cKu Asics Kayano 20 Kvinners 9.5 ObSPm0cKu Asics Kayano 20 Kvinners 9.5 ObSPm0cKu Asics Kayano 20 Kvinners 9.5 ObSPm0cKu Asics Kayano 20 Kvinners 9.5 ObSPm0cKu

Timini, som kommer fra ti-i-minus-niende, ble stiftet kl 21.51 den 10.09 i 2006 av det første kullet på nano, så her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Timini er en unik linjeforening med tanke på hvor stor oppslutning vi har, stort sett alle er med, og det er ikke uvanlig å ha flere verv. Slik må det være for at ting skal fungere, når vi bare er 20-30 studenter per kull. Selv har jeg vært leder for idrettsgruppa, og redaktør for avisa vår inTimini, som jeg fortsatt skriver for. Sistnevnte er det morsomste jeg har gjort i Timini. Vi skriver om alt mulig, både ting som har skjedd og ikke, samt at vi har noen legendariske midtsidebiler. Det er en undergruppe for enhver smak i Timini, og mer om dette kan du lese på Nike Air Max 2013 Skinn Menns Joggesko Krc8ggg
.

Timini arrangerer alt fra ball til juleverksted, og kjelleren har åpent stort sett hver helg. I tillegg arrangeres det turer høst og vår, denne helga skal vi på tur til Innerdalen. Jeg er selv glad i gå på toppturer på vinteren, og det er ikke mangel på folk med den samme interessen på linja.

Som dere skjønner har nanoteknologi mye å by på. I tillegg bor jeg jo i Norges beste studentby, med utrolig mange muligheter. Her vil jeg trekke frem Edgar for en rolig pils, og generelt resten av Studentersamfundet. UKA, som arrangeres i høst, med mange kule konserter og eventer. SiT har gode og rimelige treningstilbud, og byen selv er full av koselige kafeer.

Mine planer videre er først og fremst å fullføre studiet, gitt at jeg klarer å velge retning, og det er mye artig å se frem mot. I april skal vi på hovedekskursjon til Japan, og neste år planlegger jeg å utveksle til California. Når jeg er ferdig, vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Nanoteknologi er som sagt nytt, noe som medfører at nanoindustrien ikke er veldig etablert. Dette betyr ikke at vi ikke får jobb, tvert imot kan vi brukes til det meste. De som har gått ut til nå har begynt på doktorgrad, fått en annen forskerjobb, blitt konsulent eller noe helt annet. Så her er mulighetene uendelige.

Til deg som er redd for at folka på nano bare er en gjeng med nerder, frykt ikke. Ja, vi er kanskje faglig sett nerder, men ellers vil jeg si at vi er en gjeng engasjerte mennesker med mange ulike interesser.

Hilsen Hanna Sandvoll Vassmyr

Reklamer

Share this:

Liker Laster...

Svart Nubuck Timberland Støvler Amazon wGHqm

Fortsatt usikker på hva du skal søke på? Bli student på NTNU, hos oss finner du garantert et studie du kan trives med!

Asics Gel Nimbus Kvinner 2018 513QXO8

Legg igjen en kommentar

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

5 rytmer Trondheim

Flyt Pust Bevegelse

by Skechers Arbeid Sko Kvinner Brukte fRWe4C9Pio
Varebiler Aurlandssko Canada HYRUZwEZy3

… publiserer jeg altså nå min hjemmeside! Dette har jeg aldri gjort før og jeg må si jeg føler meg rimelig shaky! Nå slippes den! Både yrende glede og brusende skrekk skyller igjennom meg. Her er jeg liksom!

Ikke bare er dette min første hjemmeside, men det er også et statement om at jeg har tatt en beslutning om at jeg vil bygge opp min egen virksomhet her i verden. Det er så rått og stort! På skjelvende ben tar jeg mine første skritt ut i verden.

Hjemmesiden er langt i fra perfekt og helstøpt fiks ferdig. Nei, langt i fra. Den er full av hull og mangler. Men vet du hva? Den er god nok akkurat nå. Jeg vet at jeg har en jobb foran meg med å spisse produktet mitt og gjøre dette enda mer proft. Men det skal få modne seg frem og bli til mens jeg går veien.

Med ydmykhet over alle som har gjort dette før meg – startet for seg selv, fulgt drømmen sin og latt sikkerhetsnettet falle OG HOPPET uti det…

<3 Kari

Posted in: Ukategorisert

Desertblues

Følg drømmen!

kariholten

Takk – ja, det gjør jeg!

Mari Rosman

Til lykke med ny hjemmeside – så ren og fin – og lykke til med fortsettelsen!

Tusen takk Mari!

Ingunn

Gratulerer, Kari! Godt gjort- dette går bra med ditt pågangsmot og din positive energi!

Tusen takk Ingunn! Og takk for fin feedback underveis ?

Sunniva

Åjjåjjååååjjjj! Hjemmeside allerede!!! Og du har laget den selv til og med!! Fy søren!! Dette blir så bra!! DU ER TØFF!!

Klem!

HJELP OG VEILEDNING

 1. EHF-faktura
 2. Asics Sonoma Gtx Joggesko Menns Gjennomgang AXaiSUay6
 3. Adidas Zx 750 Wv S80125 SKnXqwy
 4. Nike Air Force 1 Lav Svart Semsket Kvinners Casual Sko HdG5Bu
 5. Asics Kvinners Walking Sko Amazon sb2r0gkOk
 6. Adidas Yeezy 500 Ørken Rotte Supermåne Gul hMAX5xgL
 7. Ugg Roshe Run Vevet svart / Fuchsia Kraft Hvit Aesopcom U7NAZfAX
 8. Svarte Timberland Støvler Salg Uk NkIweo

Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Adidas Rørformet Inntrenger Stropp Svart Pris wusNO3zQ
 2. Menns 6tommers Premium Vanntett Boot Timber Svart EbL56CXd
 3. Varebiler Unisex Autentisk Lo Pro Skatesko cM6htVOF
 4. Varebiler Old Skool Svarte Hvite Kvinner WRBee5
 5. Air Jordan Retro Størrelse 95 7uKYo

Adidas Crazylight 2016 Primeknit 32nEjy4

SISTE NYHETER

 1. Nike Sb Janoski Mid Varme 4DAQUc
 2. Se TV2-nyhetenes innslag om egeninkasso

Asics Sko Volleyball SgWpGv

TJENESTER INFORMASJON

 1. Selge krav
 2. Masseutsendelse
 3. Nike Air Max 95 Jacquard Grå Hvit Granitt uVl5rG8f
 4. Adidas Originals Nmd Xr1 Duck Camo I Rosa vnnV0D1rT
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Norsk Nettdesign