Asics Kvinner Gt2150 Gjennomgang OgGdV9q1

SKU8038075639
Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1
asics Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1 Asics Kvinner Gt-2150 Gjennomgang OgGdV9q1

Timini, som kommer fra ti-i-minus-niende, ble stiftet kl 21.51 den 10.09 i 2006 av det første kullet på nano, så her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Timini er en unik linjeforening med tanke på hvor stor oppslutning vi har, stort sett alle er med, og det er ikke uvanlig å ha flere verv. Slik må det være for at ting skal fungere, når vi bare er 20-30 studenter per kull. Selv har jeg vært leder for idrettsgruppa, og redaktør for avisa vår inTimini, som jeg fortsatt skriver for. Sistnevnte er det morsomste jeg har gjort i Timini. Vi skriver om alt mulig, både ting som har skjedd og ikke, samt at vi har noen legendariske midtsidebiler. Det er en undergruppe for enhver smak i Timini, og mer om dette kan du lese på deres hjemmesider .

Timini arrangerer alt fra ball til juleverksted, og kjelleren har åpent stort sett hver helg. I tillegg arrangeres det turer høst og vår, denne helga skal vi på tur til Innerdalen. Jeg er selv glad i gå på toppturer på vinteren, og det er ikke mangel på folk med den samme interessen på linja.

Som dere skjønner har nanoteknologi mye å by på. I tillegg bor jeg jo i Norges beste studentby, med utrolig mange muligheter. Her vil jeg trekke frem Edgar for en rolig pils, og generelt resten av Studentersamfundet. UKA, som arrangeres i høst, med mange kule konserter og eventer. SiT har gode og rimelige treningstilbud, og byen selv er full av koselige kafeer.

Mine planer videre er først og fremst å fullføre studiet, gitt at jeg klarer å velge retning, og det er mye artig å se frem mot. I april skal vi på hovedekskursjon til Japan, og neste år planlegger jeg å utveksle til California. Når jeg er ferdig, vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Nanoteknologi er som sagt nytt, noe som medfører at nanoindustrien ikke er veldig etablert. Dette betyr ikke at vi ikke får jobb, tvert imot kan vi brukes til det meste. De som har gått ut til nå har begynt på doktorgrad, fått en annen forskerjobb, blitt konsulent eller noe helt annet. Så her er mulighetene uendelige.

Til deg som er redd for at folka på nano bare er en gjeng med nerder, frykt ikke. Ja, vi er kanskje faglig sett nerder, men ellers vil jeg si at vi er en gjeng engasjerte mennesker med mange ulike interesser.

Hilsen Hanna Sandvoll Vassmyr

Reklamer

Share this:

Liker Laster...

Derfor bør du dra på utveksling under studietiden

Timberland Pro Sålene Amazon 1Dat13SJKB

Canada Jordan Xv Seg CyprhkC1

Legg igjen en kommentar

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

Womens Reebok Blek Rosa Klassisk Skinn Spirit Trenere IzeVTnB

Flyt Pust Bevegelse

by kariholten 11 Comments

… publiserer jeg altså nå min hjemmeside! Dette har jeg aldri gjort før og jeg må si jeg føler meg rimelig shaky! Nå slippes den! Både yrende glede og brusende skrekk skyller igjennom meg. Her er jeg liksom!

Ikke bare er dette min første hjemmeside, men det er også et statement om at jeg har tatt en beslutning om at jeg vil bygge opp min egen virksomhet her i verden. Det er så rått og stort! På skjelvende ben tar jeg mine første skritt ut i verden.

Hjemmesiden er langt i fra perfekt og helstøpt fiks ferdig. Nei, langt i fra. Den er full av hull og mangler. Men vet du hva? Den er god nok akkurat nå. Jeg vet at jeg har en jobb foran meg med å spisse produktet mitt og gjøre dette enda mer proft. Men det skal få modne seg frem og bli til mens jeg går veien.

Med ydmykhet over alle som har gjort dette før meg – startet for seg selv, fulgt drømmen sin og latt sikkerhetsnettet falle OG HOPPET uti det…

<3 Kari

Posted in: Puma Semsket Klassisk Menn Svart U8bcpiEHHt

Ugg 90 Infrarød 2015 Boksen AivysXXI

Følg drømmen!

kariholten

Takk – ja, det gjør jeg!

Mari Rosman

Til lykke med ny hjemmeside – så ren og fin – og lykke til med fortsettelsen!

Tusen takk Mari!

Ingunn

Gratulerer, Kari! Godt gjort- dette går bra med ditt pågangsmot og din positive energi!

Tusen takk Ingunn! Og takk for fin feedback underveis ?

Sunniva

Åjjåjjååååjjjj! Hjemmeside allerede!!! Og du har laget den selv til og med!! Fy søren!! Dette blir så bra!! DU ER TØFF!!

Klem!

HJELP OG VEILEDNING

 1. Nike Blazer Mid Prm Vntg Camo Swoosh Lyd DUMo6rczy
 2. Menns Hvit Skinn Reebok Klassikere VE41tF7
 3. Adidas Nmd Xr1 Duck Camo Salg BS4DK7h6o
 4. Opprett inkassosak
 5. Opprette kunder
 6. Asics Gel Lytt V Svart Og Off White kinxTegk
 7. Adidas Maraton 10 Sko Gjennomgang pqQddtYl
 8. Sekundære firmaer

Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Timberland Pro Titan Slip På zVkjeL
 2. Adidas Zx Flux Primeknit Menn Yps6G
 3. Adidas Nitrocharge 10 Trx Fg Kevlar eGUoyfH
 4. Kan inkassoselskaper tvangsinndrive penger?
 5. Nike Zoom Stefan Janoski Premium Skinn HRKSaACKY

Nike Lunarglide 7 Menn Ukulele U235wqs

SISTE NYHETER

 1. Inkassobyrå
 2. Adidas F50 Adizero Fotballsko Til Salgs aO0Bw7hPQE

Under Armour Karri Basketball Sko Australia 6BCsW9

TJENESTER INFORMASJON

 1. Selge krav
 2. Masseutsendelse
 3. Kontakt oss
 4. Avtalevilkår
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Menns Reebok Basketball Sko Uk 0d2PQJfPj