Nike Lunarglide 9 Kvinners Lilla Lær NwqfFWfb

SKU5711187511
Nike Lunarglide 9 Kvinners Lilla Lær NwqfFWfb
nike Nike Lunarglide 9 Kvinners Lilla Lær NwqfFWfb Nike Lunarglide 9 Kvinners Lilla Lær NwqfFWfb Nike Lunarglide 9 Kvinners Lilla Lær NwqfFWfb Nike Lunarglide 9 Kvinners Lilla Lær NwqfFWfb Nike Lunarglide 9 Kvinners Lilla Lær NwqfFWfb Nike Lunarglide 9 Kvinners Lilla Lær NwqfFWfb Nike Lunarglide 9 Kvinners Lilla Lær NwqfFWfb

Timini, som kommer fra ti-i-minus-niende, ble stiftet kl 21.51 den 10.09 i 2006 av det første kullet på nano, så her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Timini er en unik linjeforening med tanke på hvor stor oppslutning vi har, stort sett alle er med, og det er ikke uvanlig å ha flere verv. Slik må det være for at ting skal fungere, når vi bare er 20-30 studenter per kull. Selv har jeg vært leder for idrettsgruppa, og redaktør for avisa vår inTimini, som jeg fortsatt skriver for. Sistnevnte er det morsomste jeg har gjort i Timini. Vi skriver om alt mulig, både ting som har skjedd og ikke, samt at vi har noen legendariske midtsidebiler. Det er en undergruppe for enhver smak i Timini, og mer om dette kan du lese på Adidas Originals Camo Super Spor Topp Menn HtWLwzimG
.

Timini arrangerer alt fra ball til juleverksted, og kjelleren har åpent stort sett hver helg. I tillegg arrangeres det turer høst og vår, denne helga skal vi på tur til Innerdalen. Jeg er selv glad i gå på toppturer på vinteren, og det er ikke mangel på folk med den samme interessen på linja.

Som dere skjønner har nanoteknologi mye å by på. I tillegg bor jeg jo i Norges beste studentby, med utrolig mange muligheter. Her vil jeg trekke frem Edgar for en rolig pils, og generelt resten av Studentersamfundet. UKA, som arrangeres i høst, med mange kule konserter og eventer. SiT har gode og rimelige treningstilbud, og byen selv er full av koselige kafeer.

Mine planer videre er først og fremst å fullføre studiet, gitt at jeg klarer å velge retning, og det er mye artig å se frem mot. I april skal vi på hovedekskursjon til Japan, og neste år planlegger jeg å utveksle til California. Når jeg er ferdig, vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Nanoteknologi er som sagt nytt, noe som medfører at nanoindustrien ikke er veldig etablert. Dette betyr ikke at vi ikke får jobb, tvert imot kan vi brukes til det meste. De som har gått ut til nå har begynt på doktorgrad, fått en annen forskerjobb, blitt konsulent eller noe helt annet. Så her er mulighetene uendelige.

Til deg som er redd for at folka på nano bare er en gjeng med nerder, frykt ikke. Ja, vi er kanskje faglig sett nerder, men ellers vil jeg si at vi er en gjeng engasjerte mennesker med mange ulike interesser.

Hilsen Hanna Sandvoll Vassmyr

Reklamer

Share this:

Liker Laster...

Reebok Klassiske Skinn Hvite Trenere Sko P1TRyKu3o

Fortsatt usikker på hva du skal søke på? Bli student på NTNU, hos oss finner du garantert et studie du kan trives med!

Reebok Menns Nano 50 Crossfit Trening Joggesko 8VgHDJC6c1

Legg igjen en kommentar

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

5 rytmer Trondheim

Flyt Pust Bevegelse

by kariholten Womens Adidas Rørformet Skygge Atletisk Sko Hvit PiIrV2

… publiserer jeg altså nå min hjemmeside! Dette har jeg aldri gjort før og jeg må si jeg føler meg rimelig shaky! Nå slippes den! Både yrende glede og brusende skrekk skyller igjennom meg. Her er jeg liksom!

Ikke bare er dette min første hjemmeside, men det er også et statement om at jeg har tatt en beslutning om at jeg vil bygge opp min egen virksomhet her i verden. Det er så rått og stort! På skjelvende ben tar jeg mine første skritt ut i verden.

Hjemmesiden er langt i fra perfekt og helstøpt fiks ferdig. Nei, langt i fra. Den er full av hull og mangler. Men vet du hva? Den er god nok akkurat nå. Jeg vet at jeg har en jobb foran meg med å spisse produktet mitt og gjøre dette enda mer proft. Men det skal få modne seg frem og bli til mens jeg går veien.

Med ydmykhet over alle som har gjort dette før meg – startet for seg selv, fulgt drømmen sin og latt sikkerhetsnettet falle OG HOPPET uti det…

<3 Kari

Posted in: Adidas Ultra Boost Uncaged Størrelse 12 f3rYryTVY

Nike Roshe Kjøre Slip På Menns Uk 8 I Oss Størrelser 6PIEwR

Følg drømmen!

kariholten

Takk – ja, det gjør jeg!

Mari Rosman

Til lykke med ny hjemmeside – så ren og fin – og lykke til med fortsettelsen!

Tusen takk Mari!

Ingunn

Gratulerer, Kari! Godt gjort- dette går bra med ditt pågangsmot og din positive energi!

Tusen takk Ingunn! Og takk for fin feedback underveis ?

Sunniva

Åjjåjjååååjjjj! Hjemmeside allerede!!! Og du har laget den selv til og med!! Fy søren!! Dette blir så bra!! DU ER TØFF!!

Klem!

HJELP OG VEILEDNING

 1. Adidas Tour 360 God Boost Amazon IeGsMY
 2. Glemt passord
 3. Adidas Alphabounce Menns 10 oFlVZ2MIqt
 4. Kjøpe Kvinners Svart Reebok Klassikere xhmWw0Sqpw
 5. Nike Air Max 1 Liberty Qs Armory Marineblå Vachetta Tan 12s 6TVsK5pvji
 6. Pålogging
 7. Vans Old Skool Pro 92 Svart 3wBVVoYk
 8. Sekundære firmaer

Puma Ferrari Roma 2017 RuiQpIQ

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Hva er Debet Faktura?
 2. Hva er egeninkasso?
 3. Ny Balanse Kvinner Sko For Plantar Fasciitis HRoCZB4dOa
 4. Puma Sko Bmw Pris R1QhXWbV
 5. Skechers Gå Tur Kvinners Størrelse 12 PDX3m7L

Adidas Superstar Menn Grønn ErdpJFj

SISTE NYHETER

 1. Inkassobyrå
 2. Under Armour Kvinners Speedform Slingride Tri Joggesko Bxkz9QsX

Les mer

TJENESTER INFORMASJON

 1. Adidas Superstar Sorte Gull Kvinner vEV3mo5c
 2. Under Armour Speedform Amp Joggesko Damer 0u8wPr0
 3. Kontakt oss
 4. Avtalevilkår
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Adidas Kvinners Pureboost Xpose Clima Sko s6fxKxI5