Vans Old Skool Svart Hvit Salg UMRno3E6wp

SKU0883896341
Vans Old Skool Svart Hvit Salg UMRno3E6wp
vans Vans Old Skool Svart Hvit Salg UMRno3E6wp Vans Old Skool Svart Hvit Salg UMRno3E6wp Vans Old Skool Svart Hvit Salg UMRno3E6wp

Timini, som kommer fra ti-i-minus-niende, ble stiftet kl 21.51 den 10.09 i 2006 av det første kullet på nano, så her er ingenting overlatt til tilfeldighetene. Timini er en unik linjeforening med tanke på hvor stor oppslutning vi har, stort sett alle er med, og det er ikke uvanlig å ha flere verv. Slik må det være for at ting skal fungere, når vi bare er 20-30 studenter per kull. Selv har jeg vært leder for idrettsgruppa, og redaktør for avisa vår inTimini, som jeg fortsatt skriver for. Sistnevnte er det morsomste jeg har gjort i Timini. Vi skriver om alt mulig, både ting som har skjedd og ikke, samt at vi har noen legendariske midtsidebiler. Det er en undergruppe for enhver smak i Timini, og mer om dette kan du lese på Converse Jack Purcell Johnny Okse JKbjxOC7
.

Timini arrangerer alt fra ball til juleverksted, og kjelleren har åpent stort sett hver helg. I tillegg arrangeres det turer høst og vår, denne helga skal vi på tur til Innerdalen. Jeg er selv glad i gå på toppturer på vinteren, og det er ikke mangel på folk med den samme interessen på linja.

Som dere skjønner har nanoteknologi mye å by på. I tillegg bor jeg jo i Norges beste studentby, med utrolig mange muligheter. Her vil jeg trekke frem Edgar for en rolig pils, og generelt resten av Studentersamfundet. UKA, som arrangeres i høst, med mange kule konserter og eventer. SiT har gode og rimelige treningstilbud, og byen selv er full av koselige kafeer.

Mine planer videre er først og fremst å fullføre studiet, gitt at jeg klarer å velge retning, og det er mye artig å se frem mot. I april skal vi på hovedekskursjon til Japan, og neste år planlegger jeg å utveksle til California. Når jeg er ferdig, vet jeg ikke helt hva jeg skal gjøre. Nanoteknologi er som sagt nytt, noe som medfører at nanoindustrien ikke er veldig etablert. Dette betyr ikke at vi ikke får jobb, tvert imot kan vi brukes til det meste. De som har gått ut til nå har begynt på doktorgrad, fått en annen forskerjobb, blitt konsulent eller noe helt annet. Så her er mulighetene uendelige.

Til deg som er redd for at folka på nano bare er en gjeng med nerder, frykt ikke. Ja, vi er kanskje faglig sett nerder, men ellers vil jeg si at vi er en gjeng engasjerte mennesker med mange ulike interesser.

Hilsen Hanna Sandvoll Vassmyr

Reklamer

Share this:

Liker Laster...

Nike Free 30 Flyknit Damer Trenere Bilder SQod2PuBP

Under Armour Alle Svarte Basketball Sko aaFhfFLr

Nike Air Jordan Retro 4 Svart Rød Utgivelsesdato eBwhww

Legg igjen en kommentar

There was an error retrieving images from Instagram. An attempt will be remade in a few minutes.

Nike Menns Gratis Hyper Føler Tr Flyknit Chukka ugHuEPmr8r

Flyt Pust Bevegelse

by New Balance 1226 Kvinner 3985JIS
Asics Gt 2000 Mens Salg YUQWj

… publiserer jeg altså nå min hjemmeside! Dette har jeg aldri gjort før og jeg må si jeg føler meg rimelig shaky! Nå slippes den! Både yrende glede og brusende skrekk skyller igjennom meg. Her er jeg liksom!

Ikke bare er dette min første hjemmeside, men det er også et statement om at jeg har tatt en beslutning om at jeg vil bygge opp min egen virksomhet her i verden. Det er så rått og stort! På skjelvende ben tar jeg mine første skritt ut i verden.

Hjemmesiden er langt i fra perfekt og helstøpt fiks ferdig. Nei, langt i fra. Den er full av hull og mangler. Men vet du hva? Den er god nok akkurat nå. Jeg vet at jeg har en jobb foran meg med å spisse produktet mitt og gjøre dette enda mer proft. Men det skal få modne seg frem og bli til mens jeg går veien.

Med ydmykhet over alle som har gjort dette før meg – startet for seg selv, fulgt drømmen sin og latt sikkerhetsnettet falle OG HOPPET uti det…

<3 Kari

Posted in: Converse All Star Slank Lær h7K3QNYw

Adidas Rørformet Inntrenger 20 Blå 9p3jv

Følg drømmen!

kariholten

Takk – ja, det gjør jeg!

Mari Rosman

Til lykke med ny hjemmeside – så ren og fin – og lykke til med fortsettelsen!

Tusen takk Mari!

Ingunn

Gratulerer, Kari! Godt gjort- dette går bra med ditt pågangsmot og din positive energi!

Tusen takk Ingunn! Og takk for fin feedback underveis ?

Sunniva

Åjjåjjååååjjjj! Hjemmeside allerede!!! Og du har laget den selv til og med!! Fy søren!! Dette blir så bra!! DU ER TØFF!!

Klem!

HJELP OG VEILEDNING

 1. Vans Era 59 Cl Sort Geo Veve Skate Sko RG6QiflLBs
 2. Glemt passord
 3. Opprett faktura
 4. Opprett inkassosak
 5. Ny Balanse Kvinner Sko Røde KQWIHq
 6. Asics Gel Cumulus 18 Løpesko For Kvinner iDPEFI
 7. Ugg Roshe Ett Nm Flyknit Se klar Grønn gUlhgd
 8. Sekundære firmaer

Les mer

OFTE STILTE SPØRSMÅL

 1. Kvinners Converse Sko Størrelse 9 EeZiYc
 2. Skechers Tennissko Anmeldelser S4R1Kvlix
 3. Adidas Adizero F50 Rød Drage n7grymeqB
 4. Kan inkassoselskaper tvangsinndrive penger?
 5. Varebiler Old Skool Barna Svart Og Hvitt apaZzuI

Les mer

SISTE NYHETER

 1. Inkassobyrå
 2. Se TV2-nyhetenes innslag om egeninkasso

Vans Slip Ons Womens 7 97oxfBlRUw

TJENESTER INFORMASJON

 1. Skechers Boots 85 ZOOcwe
 2. Oransje Nike Sko Barn Fsma17jRW
 3. Kontakt oss
 4. Asics Kvinners Volleyball Sko Filippinene qadStkF4Dq
Kontakt oss via

DEBET AS

Telefon 90 50 10 80

Solheimgata 3A, 0267 OSLO

Org. nr 988 987 344 MVA

VÅRE ÅPNINGSTIDER

Mandag - fredag: 08.00-16.00

Lørdag - søndag: Stengt

Alt innhold er beskyttet av loven om opphavsrett ©2018

Systemet er utviklet av Mizuno Klaring Volleyball Sko Kvinner h527Gnf